Over mij

Mijn naam is Igor Oosterbaan.
Als kind was ik heel vaak buiten aan het spelen en sporten. klimmen en klauteren, voetballen, fietsen etc.
Tegenwoordig is het niet veel anders. Tijdens het wandelen of hardlopen neem ik vaak nog even een duik in het water, zoek ik obstakels om over te klimmen, te  springen of juist om de balans op te zoeken.
Uit persoonlijke interesse heb ik de afgelopen jaren veel gedaan aan ontwikkeling. Hierbij heb ik geleerd hoe je jezelf in de weg kan zitten, maar ook hoe je hier op een relaxte manier mee om kan gaan.
NLP heeft mij veel inzichten, handvaten gegeven en meer bij mijzelf gebracht. En ik heb ervaren dat diverse ademhalingsmethodes een gunstig effect hebben op je gemoedstoestand en gezondheid.
Alles wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd en ervaren, en nog steeds leer en ervaar, zet ik graag in om anderen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Coach opleidingen en cursussen:
Gecertificeerd NLP practitioner en NLP Master practitioner
Gecertificeerd MindfulRun wandelcoach
Gecertificeerd Mobility trainer

Kennis en ervaring:
Mindfulness, Wim Hof methode, Buteyko methode,
Oxygen Advantage en Chi Running 

Ik als coach

Als coach begeleid ik jou naar een leven waarin jij efficiĆ«nter met je energie omgaat en de focus legt op de belangrijke zaken in jouw leven. 
Ik help jou je eigen sterke en minder sterke kanten te ontdekken, om zo jezelf beter te leren kennen en weer jezelf te zijn. Zodat jij op die manier meer energie, rust, ruimte, voldoening en flow gaat ervaren. 
Daarnaast help ik jou om het in je dagelijks leven te integreren, zodat je er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent, maar wel de voordelen ervaart.


De praktijkruimte van van BuitenDoen is buiten in de natuur. Tijdens de coachingssessies maak ik, naast coaching methodes, gebruik van de ademhaling, beweging en de voordelen die de natuur en de frisse lucht brengt.